Næste Arrangement er

November-festen, eller som nogen kalder den Gamle Alumners fest.

Det vigtigste er, at den er for alle foreningens medlemmer.

Det sker fredag den 8. november, hvor vi begynder kl 16.30 med ankomst og goddag i pejsestuen.

Derefter samles vi i festsalen, hvor Thomas Harder holder foredrag om og viser fotos fra sit pragtværk "Besættelsen i billeder". Det varer en lille time.

Så er der bespisning i dagligstuen i form af et lettere traktement, og ca ved 20-tiden tager vi hul på det, der blev meget varmt modtaget sidste år, nemlig de personlige indgange/beretninger og perspektiveringer.

Det er medlemmer af foreningen og alumner fra kollegiet, inklusive Hassager, som medvirker, og der er foreløbig to på listen, der kan rumme 4-5 indslag af 5-10 minutter. Det er i sagens natur ganske frivilligt. Meld dig til formanden på henrikhartvigj@gmail.com hvis du ønsker at bidrage.

Efter dette indslag "gives løbet frit" :)

Der er mulighed for at møde gamle venner og stifte nye bekendtskaber på tværs af generationerne. Sidste år blev en varm succés, vi håber gentages i år.

Der bliver sandsynligvis et mindre deltagergebyr for at holde økonomien neutral, dette meldes ud lidt senere, men det bliver overkommeligt. Ligesom priserne i baren er meget brugervenlige! Baren lukker først kl 02.

Vel mødt!

Henrik

 

 

 

 

 

Se Arrangementer